Οικογένεια

Yoga στην εγκυμοσύνη: Το 10λεπτο πρόγραμμα που μπορεί να κάνει κάθε μέλλουσα μαμά (vid)

Την περίοδο της εγκυμοσύνης πολλά πράγματα αλλάζουν στην καθημερινότητα μίας γυναίκας. Το σώμα, η ψυχολογία, η διατροφή, ακόμα και οι καθημερινές ασχολίες. Αυτό το μικροσκοπικό πλασματάκι που μεγαλώνει μέρα με τη μέρα μέσα σας, είναι η πρώτη σας προτεραιότητα και κύριο μέλημά σας είναι η υγιής ανάπτυξή του και ο ερχομός του στον κόσμο.

Αυτό ωστόσο, δε σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσετε ή να αλλάξετε όλες τις καθημερινές σας συνήθειες. Εάν για παράδειγμα η γυμναστική είναι από τις δραστηριότητες που απολαμβάνετε και που μέχρι πρότινος είχατε στην καθημερινότητά σας, εφόσον η εγκυμοσύνη σας εξελίσσετε φυσιολογικά και έχετε και την έγκριση του γιατρού σας, μπορείτε να συνεχίσετε να γυμνάζεστε κανονικά.

Πολύ δημοφιλές είδος γυμναστικής για εγκύους είναι η yoga. Εάν δεν έχετε ξαναδοκιμάσει στο παρελθόν, ίσως η κατάστασή σας είναι η ιδανική αφορμή για να δοκιμάσετε τώρα.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε ένα 10λεπτο πρόγραμμα με απλές ασκήσεις yoga που μπορείτε να κάνετε, είτε έχετε ξανακάνει yoga, είτε όχι.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=4NwQKXpWN_A&w=560&h=315]

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο… mothersblog.gr

Σχετικές Δημοσιεύσεις