Οικογένεια

8 άκομψα και αδιάκριτα σχόλια που ακούει συχνά μια εγκυμονούσα

8 άκομψα και αδιάκριτα σχόλια που ακούει συχνά μια εγκυμονούσα

Είσαι έγκυος; Όταν η κοιλιά σου αρχίζει πια να προδίδει την εγκυμοσύνη και το μωρό που έρχεται, οι άνθρωποι γύρω σου, φίλοι ή γνωστοί ή ακόμα και άγνωστοι μπορούν να κάνουν ένα σωρό προσωπικές ερωτήσεις και παρατηρήσεις σχετικά με την κατάστασή σου.

Φυσικά, οι περισσότεροι θα ξεκινήσουν ευγενικά, θέλοντας απλά να μάθουν αν το παιδί που περιμένεις είναι αγοράκι ή κοριτσάκι και αν είναι το πρώτο σου. Κάποιες φορές, οι ερωτήσεις δεν σταματούν εκεί!

Ευτυχώς για εσένα, υπάρχουν οι πρώτοι μήνες που η εγκυμοσύνη δεν πολυφαίνεται κι εσύ δεν έχεις ακόμα μοιραστεί τα ευχάριστα νέα. Μέχρι εκείνη τη στιγμή μπορείς να χαίρεσαι με το όμορφο μυστικό σου. Τη στιγμή που θα αποκαλύψεις πως είσαι έγκυος, ιδού τι μπορεί να ακούσεις και να μην σου αρέσει!

1. «Με τέτοια κρίση πως πήρες απόφαση να κάνεις παιδί;»

Η κρίση πάντα θα υπάρχει και κανείς δεν μπορεί να μπει στην τσέπη σου για να σου πει πως και που θα διαχειριστείς τα χρήματά σου.

2. «Tο τρίτο τι το ήθελες;»

Ειδικά στη χώρα μας το δικαίωμα τρίτης (και τέταρτης) εγκυμοσύνης φαίνεται να το έχουν μόνο μεγάλες σταρ ενώ οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί απορούν που βρίσκεις κουράγιο και χρήματα για ένα τρίτο παιδί. Κι όμως, τα παιδιά είναι ευλογία και εφόσον εσύ και ο αγαπημένος θέλατε να μεγαλώσετε την οικογένειά σας, καλά κάνατε!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο… shape.gr

Σχετικές Δημοσιεύσεις