Οικογένεια

Κανελόνια με κιμά – Η απόλυτη συνταγή

#tsoulotip: Στο σοτάρισμα του κιμά μπορείτε αν θέλετε να προσθέσετε και 100 – 150 ml κόκκινο κρασί.

ΥΛΙΚΑ

Για τον κιμά:

  • 600 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς
  • 1 1/2 κ.σ. βούτυρο
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι, πολύ ψιλοκομμένο
  • 2 σκ. σκόρδο
  • 1 κιλό έτοιμη σάλτσα ντομάτας
  • 1 πρέζα ζάχαρη
  • 1/2 κ.γ. ξερό βασιλικό
  • 1 καρότο, ψιλοκομμένο
  • 1 συσκευασία κανελόνια
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Για τη μπεσαμέλ:

  • 50 γρ. βούτυρο
  • 50 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
  • 600 ml γάλα
  • 140 γρ. γκούντα τριμμένη
  • 140 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
  • 1/2 κ.γ. Θυμάρι ξερό
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο… mothersblog.gr

Σχετικές Δημοσιεύσεις

Απάντηση