Οικογένεια

Δίαιτα express για να χάσεις γρήγορα δύο κιλά!

Tα σχολεία ξεκίνησαν, τα μαγιό μπήκαν στο συρτάρι (μπορεί και όχι βέβαια) αλλά τα κιλά από τα παγωτά του καλοκαιριού δε λένε να φύγουν. Έφαγες αρκετά, ήπιες και λίγο, δοκίμασες και αρκετά τηγανιτά και τώρα η κοιλιά σου είναι αρκετά φουσκωμένη.

Παρακάτω θα δεις πώς μπορείς να χάσεις πολύ γρήγορα δύο κιλά.

Ημέρα 1
Πρωινό:1/3 ενός γκρέιπφρουτ, μία φέτα ψωμί σικάλεως του τοστ με μια κουταλιά της σούπας φυστικοβούτυρο. Ένα φλιτζάνι καφέ ή τσάι χωρίς γάλα ή ζάχαρη (ή μόνο με υποκατάστατο ζάχαρης).
Γεύμα: 1/2 φλιτζάνι τόνο σε νερό και ένα κομμάτι ψωμί του τοστ και καφέ ή τσάι.
Δείπνο: 100γρ άπαχου κρέατος, με ένα φλιτζάνι φασολάκια και ένα φλιτζάνι καρότα. Για επιδόρπιο, ένα μήλο και ένα φλιτζάνι παγωτό βανίλια. Να πίνετε τουλάχιστον τέσσερα ποτήρια νερό την ημέρας.

Ημέρα 2
Πρωινό: Ένα αυγό (κατά προτίμηση βραστό) μαζί με μια φρυγανιά και 1/2 μπανάνα. Ένα φλιτζάνι καφέ ή τσάι χωρίς γάλα ή ζάχαρη.
Μεσημεριανό: Ένα φλιτζάνι τυρί cottage, ή τόνο σε νερό, με οκτώ κρακεράκια αλατιού. Πιείτε άφθονο νερό.
Δείπνο: Δύο στήθη από κοτόπουλο, με ένα φλιτζάνι λάχανο και 1/2 φλιτζάνι καρότα. Για επιδόρπιο, 1/2 μπανάνα μαζί με 1/2 φλιτζάνι παγωτό βανίλια.

Ημέρα 3
Πρωινό: Πέντε κρακεράκια αλατιού, 30γρ τυρί light, ένα μήλο  και ένα φλιτζάνι καφέ ή τσάι χωρίς ζάχαρη ή γάλα.
Μεσημεριανό: Ένα βραστό αυγό με μια φρυγανιά και καφέ ή τσάι χωρίς γάλα ή ζάχαρη.
Δείπνο: Ένα φλιτζάνι τόνο σε νερό, ένα φλιτζάνι καρότα, και ένα φλιτζάνι κουνουπίδι. Για επιδόρπιο, ένα φλιτζάνι πεπόνι και 1/2 φλιτζάνι παγωτό βανίλια. Να πίνετε άφθονο νερό όλη την ημέρα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο… mothersblog.gr

Σχετικές Δημοσιεύσεις