Οικογένεια

Αυτό είναι το tip για να μην δακρύζεις όταν καθαρίζεις κρεμμύδια

Το κρεμμύδι είναι ένα λαχανικό παντός καιρού και εποχής και τα οφέλη από την κατανάλωσή του είναι αρκετά. Περιέχει βιταμίνη C, βιταμίνη Β6, φυλλικό οξύ, κάλιο και μαγγάνιο. Αυτό όμως που κάνει το κρεμμύδι να ξεχωρίζει, δεν είναι η διατροφική του αξία, αλλά το υπέροχο άρωμα και γεύση που δίνει στα φαγητά.

Πολλές συνταγές περιέχουν κρεμμύδι και στις περισσότερες χρειάζεται να το ψιλοκόψουμε πριν το ρίξουμε στην κατσαρόλα ή το τηγάνι. Τα δάκρυα στα μάτια τις περισσότερες φορές δυστυχώς είναι αναπόφευκτα. Τι μπορούμε να κάνουμε;

Υπάρχει τρόπος να αποφύγουμε το τσούξιμο και τα δάκρυα στα μάτια και το μυστικό βρίσκεται στον τρόπο που θα το ψιλοκόψουμε το κρεμμύδι. Δες ποιο είναι αυτό στο βίντεο που ακολουθεί.

[embedded content]

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο… mothersblog.gr

Σχετικές Δημοσιεύσεις