Οικογένεια

Έχεις αδύναμα μαλλιά που σπανέ; Σου βρήκαμε το απόλυτο πρόγραμμα ενδυνάμωσης!

Θέλεις να έχεις ένα δυνατό σώμα, για αυτό γυμνάζεσαι συχνά και φροντίζεις να λαμβάνεις κάθε ημέρα τις βιταμίνες σου, ώστε να παραμένεις υγιής και να έχεις αντοχές. Αλήθεια όμως, τι κάνεις για τα μαλλιά σου;

Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερες γυναίκες φροντίζουν να κάνουν πιο health conscious επιλογές σε ό,τι αφορά στη διατροφή και την περιποίηση του σώματός τους. Η φυτική διατροφή, τα natural συστατικά και φυσικά, τα πλούσια σε βιταμίνες προϊόντα, είναι must, ενώ ο όρος wellness αποτελεί πλέον μέρος του καθημερινού μας λεξιλογίου.

Πόσο health consious είναι όμως οι επιλογές που κάνουμε για τα μαλλιά μας; Βλέπεις, όπως η επιδερμίδα μας, έτσι και τα μαλλιά μας, ως ζωντανό κομμάτι του οργανισμού, έχουν ανάγκη από βιταμίνες, δηλαδή «συμπληρώματα», που τα θρέφουν, τα ενδυναμώνουν και εμποδίζουν την τριχόπτωση.

Απόψε, λοιπόν, μετά το γυμναστήριο ή την προπόνηση στο σπίτι, προσπάθησε να αφιερώσεις λίγο από τον χρόνο σου για να μελετήσεις το πρόγραμμα ενδυνάμωσης που βρήκαμε για τα μαλλιά σου και θα κάνει τη διαφορά στην όψη και την υγεία των μαλλιών σου!

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο… mothersblog.gr

Σχετικές Δημοσιεύσεις